SeeNet

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

SeeNet ponte

SeeNet Ponte - Nje rrjet trans lokal per bashkepunim midis Italise dhe Evropes Lindore

2007: Faza ponte

Ne perfundimin e fazes se pare te Programit Seenet, gjate vitit 2007, Regione Toscana ndermori nismen per Seenet Ponte - Nje rrjet Bashkepunimi midis Qeverive Lokale per zhvillim dhe dialog te Europes Jug Lindore me synim per te mbajtur aktive rezulatat e dala nga faza e pare dhe se fundmi per te parashikuar nje faze te re te Programit.

Nisma Seenet Ponte pati midis rezultateve kryesore zgjerimin e partneritetit si ne Europen JugLindore ashtu edhe ne Itali, ne baze te marredhenieve tashme te konsolidurara midis territoreve.

Nepermjet tryezave te punes dhe taklimeve me partner te ndryshem u perpilua nje projekt propozim, e paraqitur per bashkefinancim ne Ministrine e Puneve te Jashtme italiane ne fillim te vitit 2008 me pas u miratua me date 31 korrik 2008 per nje Dekret nr. 100.

Projekti ponte u financua nga Ministrine e Puneve te Jashtme italiane dhe nga Regione Toscana.