SeeNet

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Партнери од Југоисточна Европа

Локалните установи вклучени  од тереиторијата на Југоисточна Европа се 46, од :

Aлбанија Босна и ХерцеговинаХрватска - Kосово - MaкедонијаЦрна Гора - Србија

Aлбанија alba0001

Локалните установи од Албанија вклучени во Програмата SeeNet:  

 • ·         Дистрикт Скадар    

 • ·         Општина  Eлбасан, Скадар и Валона

Повеќе...

Босна и Херцеговинаbohe0001

Локалните установи од Босна и Херцеговина вклучени во Програмата SeeNet:

 • Кантон Херцеговина-Неретва, Сараево, Тузла и Зеница-Добој
 • Општина Хаџиќи, Ливно, Невесиње, Пале, Приједор, Сански Мост, СТари Град (Сараево), Травник, Требиње, Трново(ФБиХ), Tрново (РС), Тузла, Завидовиќи и Зеница
 • Градовите Mостар и Сараево
Повеќе...

Хрватскаcroa0001

Локални установи од Хрватска вклучени во Програмата SeeNet:

 • Истарска Жупанија
 • Жупанија Вуковарско-Сремска, Осијечко-Барањска, Дубровачко-Неретванскa
 • Општина Бртонигла
 • Градови Пазин, Ровињ, Вараждин
Повеќе...

Kосовоkosv0001

Локални установи од Косово вклучени во Прогамата SeeNet:

 • Општина Пеќ/Пеја и Приштина
Повеќе...

Mакедонијаmace0001

Локални установи вклучени во Програмата SeeNet:

 • Град Скопје
Повеќе...

Црна Гора mngr0001

Локални установи од Црна Гора вклучени во Програмата SeeNet:

 • Општина Будва, Котор и Никшиќ
Повеќе...

Србијаserb0001

Локални установи од Србија вклучени во Програмата SeeNet:

 • Aвтономна Покраина Војводина
 • Општина Kраљево, Лазаревац (Белград), Панчево и Смедерево
 • Градови Kрагујевац, Ниш и Нови Сад
Повеќе...